Račun

Naravni Les, Furnir, ki Obarvajo Obarvane Ptice Oči Javor Pohištvo približno 0,25 mm Zelena

€38.78 €44.07
(Na zalogi)
(0 Mnenja Strank)

Sku: h1053

Kategorije: Pohištvo

Naravni les, furnir, ki je pogosto podprta z dlako ali kraft papir, kraft papir za več razlogov:

Prilagodljivost: Flis in kraft papir, kraft papir zagotavlja prilagodljivost, da furnirja, ki omogoča, da se lažje uporablja za ukrivljene ali neravnih površinah brez razpok.Ta prilagodljivost zagotavlja, da furnirja ohranja svojo integriteto, ko upoštevati različne podlage.

Vzdržljivost: nosilnega materiala doda trajnosti furnirja, zaradi česar je bolj odporen na obrabo in trganje.To je še posebej pomembno za furnirane površine, ki je lahko predmet za vsakodnevno uporabo, kot so pohištvo in ohišja.

Oprijem: nosilnega materiala izboljša oprijem furnirja na površino, ki se uporablja za.Zagotavlja dosleden površino za nanos lepila, ki zagotavlja močno vez med furnirja in podlage.

V povzetku, ki podpira naravni les, furnir, z dlako ali kraft papir, kraft papir povečuje njegovo stabilnost, prilagodljivost, adhezije, trajnost in splošen videz, zaradi česar je lažje delati z in zagotavljanje višje kakovosti končnega proizvoda.

Ena od ključnih prednosti uporabe naravnega lesa furnir je njegova sposobnost, da ponujajo pristen videz lesa, po nižji ceni v primerjavi z uporabo masivnega lesa za velike površine.Poleg tega, naravni les, furnir, ki omogoča več različnih vrst lesa in žito vzorci , ki omogočajo oblikovalci in obrtniki, da bi dosegli edinstven in vabljiva konča.

Proces oblikovanja naravnega lesa furnir, ki vključuje piling ali rezanje dnevnik, v tanke liste, ki jih nato skrbno obdelane, sušeni, in včasih obarvajo izboljšati njihov videz.Zaradi svoje tankost, naravni les, furnirji so prilagodljivi in se lahko uporablja na različnih ukrivljene ali ravne površine .

To je pomembno omeniti, da naravni les, furnir, ki potrebuje pravilno nego in vzdrževanje, da se ohrani svojo lepoto skozi čas.Redno čiščenje in zaščito pred prekomerno vlago ali neposredni sončni svetlobi lahko pomaga ohranjati furnirja je celovitost in videz.

Naravni les, furnir, ki se nanaša na tanke rezine pravega lesa, pridobljenih iz zunanje plasti drevesa.Te luske, ki se običajno uporabljajo za kritje manj privlačne površine lesa , ki zagotavlja dekorativne dokončaj, da vitrine naravno lepoto lesa zrn .Naravni les, furnirji so pogosto uporablja v pohištvena, cabinetry, notranje oblikovanje in dekorativne obloge .

Naravni Les, Furnir, ker je naravno , vsak kos lesa, furnirja, ki je edinstven , in ne dveh kosov, ki bodo imajo popolnoma enako zrn vzorec.Svojega naravnega izvora, pomeni, da morda ne bodo brezhibno , vendar je prav ta nepopolnost, da so nekateri ljudje našli privlačna .Vsako serijo češnjevega lesa lahko samo približne , zato je priporočljivo, da opravite celoten nakup, glede na vaše potrebe.Zaradi naravnih značilnosti, žita vzorci se lahko razlikujejo od serije do serije .Glavno sliko, ki služi kot referenca samo .Hvala, ker ste.

Stabilnost: Les, furnir, ki je tanek in lahko krhke.Podloga je z dlako ali kraft papir, kraft papir dodaja stabilnost in preprečuje furnirja iz krekinga, upogibanje, ali poškodovali med ravnanjem, transportom ali namestitve.

Enoten Videz: nosilnega materiala, ki pomaga ustvariti enoten videz na hrbtni strani furnirja.To je estetsko in zagotavlja strokovno konča, tudi če zadnji furnirja, ki je vidna v nekaterih programih.

Material Les
Dolžina about 2-2.5m
Vrsta Furnir
Oblika Pravokotnik
Širina about 15-20cm
Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Oblikovan Igralni Mizi z Močjo Vtičnice & LED Luči, Računalnik Mizo z Monitor Stand & Polica, Domače pisarne Kotu thumb

Oblikovan Igralni Mizi z Močjo Vtičnice & LED Luči, Računalnik Mizo z Monitor Stand & Polica, Domače pisarne Kotu

€108.28 €156.92
računalniški mizi o tej postavka 【l mizo z led luči】patent!ta dom, pisarne funkcije vgrajene v razsvetljavo led z 20 statične barv, 22 dinamične načine, 10 hitrost letniku in 5 svetlost ocene, da ustvarite lep ambient, ki krepi svojo sobo.ta l oblikovan
Hotpot jedilni pribor, gos črevesju, raca črevesju, rack, hotel, restavracija, edinstveno osebnost, internet slaven, zmaj hrustljavo thumb

Hotpot jedilni pribor, gos črevesju, raca črevesju, rack, hotel, restavracija, edinstveno osebnost, internet slaven, zmaj hrustljavo

€24.33 €24.57
številka : +86 15773188021 izdelek slike ali modeli.dal vam bom najnižja zagotovljena za nakup!če imate kakršna koli vprašanja o povratne informacije. itive povratne informacije in boste tudi dobili 5 točk izdelek
Sodobna Taftana Nastavljiv Sod Premični Naglas Stol, Siva Umetno Usnje thumb

Sodobna Taftana Nastavljiv Sod Premični Naglas Stol, Siva Umetno Usnje

€64.83 €76.27
povečanje vašega doma z žerjavico notranjost, moderne taftana sod premični naglas stol.ta krog nazaj premični naglas stol je oblazinjeno z mehko umetno usnje, takoj dodate slog in eleganco.visoka kakovost in trmast materiali zagotavljajo močno kovinsko
5 kosov PS9308L2-V-AX PS9308 PS9308L SOP6 thumb

5 kosov PS9308L2-V-AX PS9308 PS9308L SOP6

€6.79
5 kosov ps9308l2-v-ax ps9308 ps9308l sop6 .
Pohištvo in Tapetništvo / Pohištvo Oprema RADH thumb

Pohištvo in Tapetništvo / Pohištvo Oprema RADH

€76.02
dostava zadovoljstvo strank plačilo obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo , happydnevnik.si ,kot kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in western union).lahko izberete način, ki
Tovarniške Proizvodnje Zaslon Revije Stojalo Kovinsko Prostem Časopis Imetnika thumb

Tovarniške Proizvodnje Zaslon Revije Stojalo Kovinsko Prostem Časopis Imetnika

€192.73 €205.03
izdelkov opis artikla št.rhb-dr003 velikost l420xw320x1240mm materiala kovinske žice barva po meri karton velikosti 500mmx400mmx190mm z oglaševanjem odbor s štiri košare je mogoče razstaviti v našem podjetju proizvodni proces potrdila pakiranja in dostave
Copyright © 2024 Vse Pravice Pridržane
Visa Paypal Master Card American Express