BRCA V RIT

BRCA V RIT

Tedenska naloga, ki te premakne iz tvojega mehurčka.

Vsi vemo, da bi bilo dobro kakšne stvari pri sebi spremeniti, poskusiti nekaj novega, nekaj dokončati, začeti, odkriti. Ampak se kar ne zmigamo. Zato je tukaj Brca v rit. Ker včasih rabimo samo mali “push”, da se zganemo. In v 99% smo potem zelooo hvaležni, da nas je nekdo brcnil (in se sprašujemo, zakaj hudiča nismo tega naredili že prej).

Brce v rit so zate tu z namenom, da nekaj narediš zato, da bo tvoj svet boljši in lepši, ti pa bolj happy, zadovoljen sam s sabo, bolj notranje pomirjen in predvsem hvaležen za vse lepe stvari, ki te obdajajo.

Cilj je, da reprogramiraš svoje možgane z bolj pozitivnimi mislimi, se premakneš izven cone udobja, doživiš zmagoslaven občutek, ko opraviš nalogo. Da se naučiš česa novega (o sebi) in spoznaš, da si sam odgovoren za svojo srečo in da so vajeti v tvojih rokah (ja, ti si the boss!).

Pazi. Tu ni ocen, ni poročil, ni izpita na koncu, ni neopravičenih ur in nihče ne bo jezen, če tega ne storiš.

Brca v rit bo na tvoj mail priletela vsako nedeljo zjutraj. V nedeljo jo prebereš, se odločiš, da “maš to” in s ponedeljkom začneš (no, lahko tudi takoj).

Opravljaš jo en teden (če ne bodo drugačna navodila). En teden ni dolga doba. Je pa dovolj dolga, da vidiš, kako izvajanje te naloge vpliva nate. Ne se ustrašit, naloge ne bodo pretežke, spremembe bodo pa pozitivne. Gremo, akcija!

Za prejem Brce, se prijavi tukaj.

PS. Povabi še prijatelje, da se bomo skupaj vpodbujali.